Gratis PDF: Praktiskt lathund på fyra enkla recept du kan skriva ut och hänga i köket!

Alla vi som är trötta på att kladda ner sin smartphone/surfplatta/dator när en står i köket och lagar mat räcker upp en hand! ✋ Slipp trasig elektronik med min utskrivbara lathund!

Ladda hem din gratis PDF här ›

Jag har ett gäng recept som jag gör ganska ofta, men trots att jag gör dem ofta så lyckas jag typ aldrig komma ihåg måttenheter, temperaturer eller tider. Då tar man fram sin smartphone för att dubbelkolla så en ställt in ugnen på rätt grad, och vips så har man en telefon som är nerkladdad till oigenkännlighet!

För att undvika dyra iPhone-reperationer har jag alltså istället tagit mina fyra mest förekommande recept och gjort en snajdig PDF. PDF:en kan man skriva ut på en A4 för att sedan hänga på lämplig plats i köket. Praktiskt, visst?

Och eftersom jag är så himla snäll så tänkte jag att DU skulle få den här PDF:en av mig alldeles gratis. Det är mina fyra personliga favoritrecept från bloggen som jag tror att du gillar också. Det är bara ladda hem och skriva ut!

  • Sätt upp den i köket!
  • Ge till en vän i present!
  • Ge den till partner/förälder/barn som en hint om att vill bli bjuden på mat! :)

Ladda hem din gratis PDF här ›

Kolla vad fin den är :)
Hoppas du gillar den!

Din vän,
Sanna

Skriv ut PDF:en - häng i köket - laga mat!
Skriv ut PDF:en – häng i köket – laga mat!

Lämna en kommentar

Meny